Har du testat e-sport?

E-sport är ett relativt nytt fenomen. Det är samtidigt väldigt stort och allt fler inser hur otroligt spännande det är med e-sport och även att det finns möjlighet att betta på denna marknaden. E-sport kan innebära spel som CS, WOW och LOL. Det handlar om spel där man med hjälp av teknik kan bli bättre och utmana andra lag. Det finns ensamma spelare samt lag som tävlar i E-sport. Dessutom har denna sport tagit över på bettingmarknaden och idag kan du betta på både spel och turneringar. Givetvis finns även sportspel som e-sport och du kan därmed betta även på det digitalt. Det som är så spännande med det är att man alltid kan se spelen pågå live på datorn. Det finns ingen arena där du kan gå och sätta dig och se på en fotbollsmatch.

Samtidigt har alla samma möjligheter att bli bra på e-sport. Man behöver ingen superfysik och man blir inte påverkad av fysiska sjukdomar på samma sätt när man är spelare inom E-sport. Det är trots det väldigt krävande att bli så pass bra i e-sport att man kan tävla i det och man kan räkna med att det ligger otroligt många timmar bakom datorskärmen för att man ska kunna komma upp i den nivå som krävs för att man ska kunna delta i turneringar och vara en del av ett lag i världsklass.

Många börjar med denna sport som ett intresse, oavsett om det gäller krigsspel, fantasyspel eller fotbollsspel och därefter tar de sig vidare när de märker att de är i en klass för sig inom spelet. Det finns många världsberömda spelare inom E-sport och det är definitivt en marknad som kommer att växa ännu mer och allt fler kommer att försörja sig på just E-sport. Därför är det spännande att hålla koll på utvecklingen.